Framtidståget -Framtidståget +

Du är här: Framtidsvalet / Framtidståget

Framtidståget är slut för i år

Över hela Sverige har Framtidståget åter igen tuffat fram! Julia, Calle och jag (Anna) har denna fantastiska höst besökt nästan 500 skolor från Övertorneå i norr till Trelleborg i söder! 

Årskurs 9-eleverna har informerats och inspirerats och gett oss mycket tillbaka! Det är så härligt att få träffa dessa fantastiska ungdomar som står inför ett viktigt val; gymnasievalet!

På varje skola har vi inspirerat eleverna till att börja tänka lite i yrken och vad de skulle vilja jobba med i Framtiden! Vi visar branschfilmer som i år förbättrats ytterligare och en del branscher förstärker även budskapet med en inspiratör! Vi ger eleverna en bild av inom vilka branscher det finns goda möjligheter till jobb i framtiden!

TACK alla elever för att vi fick komma och inspirera er inför framtiden! TACK alla SYV:are, lärare och rektorer för gott samarbete! TACK alla medverkande branscher som ser till att Framtidståget rullar!

Anna

bild FT 2016

På Framtidståget får ni se filmer om hur det är att jobba hos oss samt att vi är ute på olika ställen med Framtidståget som inspiratörer:

Byggbranschen, Fastighetsbranschen, FMV Försvarets Materialverk, Infra Nord, Lantmäteriet, Livsmedelsbranschen, LRF, Motorbranschen, Plåt och Ventilationsbranschen, Regeringskansliet, Strukton Rail,  Sveriges Bagare och Konditorer, Sveriges Domstolar och Trafikverket. 

Webbutveckling: Novitell AB