Skor
Framtidståget -Framtidståget +

Du är här: Framtidsvalet / Framtidståget

Framtidståget är slut för i år

Över hela Sverige har Framtidståget åter igen tuffat fram! Julia, Calle och jag (Anna) har denna fantastiska höst besökt nästan 500 skolor från Övertorneå i norr till Trelleborg i söder! 

Årskurs 9-eleverna har informerats och inspirerats och gett oss mycket tillbaka! Det är så härligt att få träffa dessa fantastiska ungdomar som står inför ett viktigt val; gymnasievalet!

På varje skola har vi inspirerat eleverna till att börja tänka lite i yrken och vad de skulle vilja jobba med i Framtiden! Vi visar branschfilmer som i år förbättrats ytterligare och en del branscher förstärker även budskapet med en inspiratör! Vi ger eleverna en bild av inom vilka branscher det finns goda möjligheter till jobb i framtiden!

TACK alla elever för att vi fick komma och inspirera er inför framtiden! TACK alla SYV:are, lärare och rektorer för gott samarbete! TACK alla medverkande branscher som ser till att Framtidståget rullar!

Anna

FB_IMG_1479156191205

 

 

 

 

 

 

 

På Framtidståget får ni se filmer om hur det är att jobba hos oss samt att vi är ute på olika ställen med Framtidståget som inspiratörer:

Byggbranschen, Fastighetsbranschen, FMV Försvarets Materialverk, Infra Nord, Lantmäteriet, Livsmedelsbranschen, LRF, Motorbranschen, Plåt och Ventilationsbranschen, Regeringskansliet, Strukton Rail,  Sveriges Bagare och Konditorer, Sveriges Domstolar och Trafikverket. 

Webbutveckling: Novitell AB