Byggmaterialhandlarna

Gillar du service och är lösningsorienterad?

Då kanske byggmaterialhandeln är din bransch? Inom byggmaterialhandeln kan du jobba med en mängd olika saker, allt från att rita kök till att se till att våra kunder får rätt varor i rätt tid och till rätt plats. Vi är en viktig kugge i samhällsbyggnadssektorn och överallt används våra produkter, i våra hem, i skolor, i brokonstruktioner, vägar och sjukhus. Våra kunder är allt från stora byggföretag till hantverkare och hemmafixare och det finns en mängd olika yrkesroller, många med mycket goda framtidsutsikter!

Många olika yrkesroller inom byggmaterialhandeln
Inom byggmaterialhandeln finns massor av olika funktioner och yrkesroller. Vill du jobba med logistikplanering, få fler kunder till butikerna genom träffsäkra erbjudanden och kampanjer, jobba med att rekrytera morgondagens stjärnor i en HR-roll eller kanske som IT-stöd. Eller kanske gillar du att jobba på lagret, köra truck, sälja verktyg, jobba med kök- eller badrumsdesign eller med färg och tapeter? Hos oss kan du göra allt det och även jobba med försäljning i butiken och ha mycket direktkontakt med kunder eller kanske besöka våra större kunder ute på fältet? Hos våra större företag finns flera olika befattningar medan det hos de mindre är mer av en blandning av flera funktioner i en och samma person. Byggmaterialhandeln behöver också chefer, såväl ute i butiken som i olika funktioner på huvudkontoren och hos oss har du stora möjligheter att utvecklas internt, karriärvägarna är många.

Vi finns i hela Sverige
Byggmaterialhandeln är en viktig aktör i samhällsbyggnadssektorn och du hittar oss från Ystad i söder till Kiruna i norr. Om du jobbar i byggmaterialhandeln har du en varierande vardag där du är med i en viktig del av samhällsbyggandet. Inom branschen finns goda framtidsutsikter och utvecklingsmöjligheter. Som bransch välkomnar vi unga människor på väg in i arbetslivet och möter ert driv, engagemang och vilja att göra skillnad.