AAK Sweden AB

Är du nyfiken och gillar du att förbättra och utveckla?
Vill du arbeta i en internationell organisation som tar ansvar för en hållbar framtid?

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i många produkter, t ex genom att göra konsistensen i choklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Vi gör produkterna godare, hälsosammare och mer hållbara.

Möjligheterna är oändliga
Det finns många karriärvägar inom AAK. Vår kultur och verksamhet i kombination med dina förutsättningar, visioner och mål bestämmer resan när du utvecklas med oss. Då vi har en stark global närvaro har du stora möjligheter att arbeta internationellt.

Vad kan AAK erbjuda?
Vi söker efter ansvarsfulla och duktiga medarbetare som uppskattar samarbete och att bli en del av vårt globala team. Vi erbjuder utmanande karriärmöjligheter på olika nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner.

Vårt People promise
Vi erbjuder dig möjligheten att göra en verklig skillnad genom att vara en del av ett team som är genuint passionerade - Making Better Happen™- vår strävan efter ständig förbättring. Vi tar ansvar tillsammans med dig för din hälsa och säkerhet och för att skapa en arbetsplats som värdesätter mångfald, jämlikhet och inkludering. Våra beslut och handlingar styrs av AAK:s värderingar och höga etiska standard.

Hållbarhet från växttill varumärke
Hållbarhet är en mycket viktig del av vår verksamhet och vårt arbete är integrerat i alla delar av AAK:s värdekedja, hela vägen från grödan ute på fälten till varumärket på butikshyllan.
Tack vare våra medarbetare kan vi erbjuda vår unika kundgemensamma produktutveckling och våra värdeskapande lösningar. Engagerade och kompetenta medarbetare är därför AAK:s viktigaste tillgång.