Atria Sölvesborg

Var med och skapa matglädje
– bli en del av Atria!

Älskar du mat? Då har du kommit till rätt ställe. Hos oss på Atria finns ett gemensamt matintresse som genomsyrar hela organisationen. Vi tror på Good Food, Better Mood och skapar tillsammans matglädje varje dag. Vill du dela den glädjen och jobba nära välkända & omtyckta varumärken som Sibylla, Lönneberga, Lithells och Ridderheims? Kom och jobba med oss på Atria!

På Atria i Sölvesborg producerar vi kyckling
som säljs till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt restauranger och storkök i Sverige. Atrias vision är att bli The Winning Northern European Food Company, det uppnår vi endast med engagerad, kunnig personal som trivs hos oss. Vår framtid är ljus med planer på att utöka verksamheten de närmaste åren och då vill vi ha dig som brinner för mat och god kvalitet med oss på resan.

Vår produktion i Sölvesborg
I Sölvesborg skapar vi produkter åt våra varumärken Lönneberga och Lagerbergs. Här har vi egen uppfödning, slakteri och produktion. Vi jobbar hela tiden med djuromsorg och produktsäkerhet för att ha en trygg och säker livsmedelsproduktion som vi kan stå för och som vi är stolta över.

Att jobba hos oss
I Sölvesborg är vi cirka 185 anställda som jobbar med allt från uppfödning, slakt, styckning, packning och på terminal.
Yrken som finns hos oss är bland annat maskinoperatör, truckförare, slaktbiträde, samordnare, produktionsledare, produktionsplanerare, driftstekniker, fastighetstekniker, produktutvecklare, säljare, HR, ekonomi, butik, ordermottagning, kvalitet & miljö med mera.

Hoppas vi ses i framtiden!