Börjessons

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Vi säljer och servar våra kunders fordon. Och med våra starka varumärken i ryggen har vi verkligen framtiden för oss med den utvecklingsfas som branschen befinner sig i. 

SERVICE OCH BEMÖTANDE
Bland medarbetarna finns män och kvinnor, såväl äldre och erfarna som unga som tar sina första steg in från skolan till Börjessons. Vid rekrytering är ditt personliga förhållningssätt viktigt, alltså ditt intresse och engagemang för att bemöta såväl kollegor som kunder, men även för att vilja lära nytt och därmed utvecklas i din kompetens.

KOMPETENS OCH KARRIÄR
Vi vet att medarbetare stimuleras av utveckling i sitt arbete – både individuellt och i teamen man jobbar i. Framtidens teknik leder till att medarbetarnas kompetens regelbundet utvecklas. Möjligheterna till vidareutbildning och karriär inom Börjessons är goda. Karriärvägarna är många, exempelvis en tidigare mekaniker är nu ansvarig för servicerådgivningen, en tidigare verkmästare är nu servicechef, en mekaniker jobbar i dag som verkstadsadministratör och en mekaniker är numera verkmästare.

KVALITET OCH MILJÖ
Kvalitet och miljö är allas ansvar och alla medarbetare ska sträva efter att förbättra kvaliteten och miljön inom sitt eget arbets- och ansvarsområde. Kvalitetsarbetet inom Börjessons präglas av hög kundtillfredsställelse med hjälp av rapportering, analyser samt ledningens ansvar för kvalitetsmålen. Miljöarbetet präglas av bred kompetens och åtagandet att följa tillämpliga lagar och andra krav genom lagbevakning, rapportering och analyser samt ledningens ansvar för miljömål och ständiga förbättringar.

Hållbarhetstänkandet genomsyrar all utveckling inom bilbranschen idag - inte bara att minska bilarnas utsläpp och nya materialval, utan även hur vi arbetar, hur vi tar hand om våra medarbetare och hur vi värnar om våra kunder. Och det är där som vi på Börjessons gör skillnad.

ADRESS

Börjessons Bil Aktiebolag
Helsingborgsvägen 25
262 72 ÄNGELHOLM

Telefon: 0431-45 85 00

KONCERNENS BOLAG
Börjessons Bil AB
Börjessons Lastbilar AB
Börjessons ATV AB
Däckcentrum i Blekinge AB