Ericsson

Skapa framtiden tillsammans med oss!

Ericsson är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi till mobiloperatörer.
Vi utvecklar och levererar spjutspetsteknologi för telekommunikation och är teknikledande inom den femte generationens mobilnät, 5G.

Skapa framtiden
Att arbeta på Ericsson innebär att du får vara med och forma framtiden.
Vi är teknikföretaget som skapade den mobila världen som kopplade ihop människor och vår vision är en obegränsad uppkopplad värld.

Flytta gränser
Hos Ericsson får du chansen att använda dina färdigheter och fantasi för att flytta gränserna för vad som är möjligt. Tillsammans skapar vi lösningar som vi aldrig sett tidigare för några av världens tuffaste problem.
Om du gillar lagarbete och vill vara i teknologins framkant så är Ericsson rätt plats för dig.
Framtiden kommer innebära nya generationer mobilnät, miljarder nya prylar kommer vara uppkopplade och artificiell intelligens (AI) kommer att vara centralt i vår värld.
Ericsson kommer såklart att vara med på denna resa in i framtiden.

Forma din egna karriär
Din karriär på Ericsson handlar om dig, din kompetens, erfarenhet och din framtidsplan.
Vi hjälper dig att utvecklas och ger dig möjlighet att fatta beslut. Hos oss är teamarbete ett nyckelord och du är aldrig ensam.
Ericsson är Sveriges största arbetsgivare av ingenjörer och varje år tar vi emot cirka 400 studenter som sommarjobbar och 200 studenter skriver sitt examensjobb hos oss varje år. Gör dig redo att planera dina drömmars karriär så att du kan vara den som är med och formar framtiden!

Spännande roller i Karlskrona
På vårt kontor i Karlskrona utvecklar vi mjukvara som gör det möjligt för mobiloperatörer att skapa nya funktioner och tjänster för oss användare.
I våra team driver vi tillsammans utvecklingen inom många spännande områden som t.ex 5G, Artificiell Intelligens och moln-teknologier.
Hos oss jobbar man med hela kedjan, från kundkrav till installation och support i operatörens nät och vi kan därför erbjuda många olika och omväxlande roller.

Vi vill gärna ha med Dig på vår resa!

ADRESS

Ericsson AB
Ölandsgatan 1
371 33 KARLSKRONA

Telefon: 010-719 00 00

Yrken

Mjukvaruutvecklare, projektledare, systemtestare, teamledare, systemledare, mjukvaruarkitekt, UX-designer, produktledare, enhetschef, data-scientist, integratör, lösningsarkitekt, m.m.

Program