Bostads AB Vätterhem

Vätterhem är Smålands största bostads- bolag med över 87 % nöjda hyresgäster. Vi ska bidra till att utveckla framtidens stadsdelar och en hållbar samhällsutveckling för alla i Jönköpings kommun.

Vår värdegrund LUTA innebär att vi ska tänka Långsiktigt, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. Tillsammans jobbar vi för att ge våra hyresgäster
Hem för livet”.

År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Hur är det att jobba hos oss?
Det här citatet från en av våra nyblivna pensionärer beskriver så väl hur det är att jobba hos oss.

Jag är glad och tacksam för alla 33 år, Vätterhem är en fantastisk arbetsgivare och har underbara medarbetare som alltid gör sitt bästa. Jag vill bara säga tack för alla härliga stunder och roliga upplevelser!

Fortsätt vara sanna Vätterhemmare med hjärtat på rätta stället och hjälp-samma mot varandra.

Varför ska du jobba hos oss?

  • Vi är en arbetsgivare som är mån om att de som jobbar hos oss känner  engagemang och trivs på jobbet. Ett viktigt exempel är vår medarbetarundersökning (Great Place to Work). Där har alla möjlighet att tycka till om vad som är bra och vad vi kan göra bättre. Våra medarbetare är engagerade och nästan 100 % svarade på den senaste undersökningen och 89 % tycker att Vätterhem är en bra arbetsplats. Ett fantastiskt resultat som vi är otroligt stolta och glada över!
  • Vårt uppdrag är att jobba för ett tryggt och hållbart Jönköping med stort fokus på människor och miljö.

Hur söker du jobb hos oss?
Du går in på vår hemsida och söker på lediga jobb. Där lägger vi upp alla sökbara tjänster.

Är du 18 år har du möjlighet att söka sommarjobb hos oss inom t.ex. fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, lokalvård och kundservice.

Vi tar emot över 100 sommarjobbare varje år. Ansökningsperiod februari – mars.