Dalarna Science Park

Båda är lysande exempel på drömmar och idéer som tagits på allvar och utvecklats till framgångsrika företag.

Linnea kom till oss med sin affärsidé att tillverka och sälja ett växtbaserat cashewkött. En ny och hållbar produkt som också genererar tusentals arbetstillfällen för kvinnor i Afrika. Simon och Filip ville underlätta vardagen för studenter och startade en streamingtjänst för kurslitteratur. Idag ingår båda företagen i Dalarna Science Parks företagsinkubator där vi stöttar människor att göra något stort med sina idéer.

Har du en affärsidé som kan förändra världen?
Hör av dig till oss!

Mer om oss
Vi arbetar för att öka Dalarnas konkurrenskraft och hållbar tillväxt genom att stötta nya och etablerade företag att bli framgångsrika.

I vår företagsinkubator hjälper vi företag och människor från hela Dalarna att utveckla sina nya affärsidéer. Där arbetar affärsutvecklare som är experter på bland annat försäljning, marknadsföring och affärsutveckling.

Vi driver också utvecklingsprojekt som är viktiga för Dalarnas näringsliv.

Yrken inom företaget
Hos oss arbetar affärsutvecklare som kan stötta dig som vill utveckla din affärsidé och projektledare som arbetar med utvecklingsfrågor.

Utbildningsvägar
För att bli entreprenör och driva sitt eget företag behöver du framför allt drivkraft och passion för din idé. All utbildning och yrkeslivserfarenhet är en fördel när man ska driva företag.

Kontakt
Har du en affärsidé som du vill utveckla? Gå in på dalarnasciencepark.se och boka ett möte med oss.

ADRESS
Dalarna Science Park
Box 760, 781 27 Borlänge

Besök: Forskargatan 3

Yrken