LEAX Falun AB

Den dag vi slutar att bli bättre slutar vi att vara bra

Att vara konkurrenskraftig innebär att man alltid är snäppet bättre än andra inom samma bransch. Men för att kunna vara bättre än andra gäller det att hela tiden jobba med förbättringar inom sitt eget företag. Alla förbättringar räknas, stora som små, från att köpa in en ny maskin som är effektivare än den gamla till att märka upp verktygstavlor så att allt är enkelt att hitta.

Vår produktionsapparat är vår produkt
Med det menas att vi inte har några egna produkter utan vi tillverkar det som kunden vill att vi ska tillverka. Främst gör vi produkter till tung fordonsindustri, så som kardanaxlar, drivaxlar och navkåpor. På LEAX lever vi efter vårt motto ”Den dag vi slutar att bli bättre slutar vi att vara bra”, just för att säkra vår framtid i branschen.

Hos oss kan du bland annat jobba som:
CNC-operatör. Du har ansvar för att köra en eller flera maskiner och ser till att de producerar kvalitetsprodukter som våra kunder vill köpa av oss. Du är den som känner produktionen bäst och kan därför se var det finns förbättringsmöjligheter.

Produktionssupport. Du hjälper operatörerna så att de har de verktyg som behövs för att effektivt kunna producera produkter och produktionsteknikern att genomföra förbättringar.

Produktionstekniker. Du är den som optimerar produktionen så att den går så snabbt och smidigt som möjligt med bästa kvalitet.

Vill du få chans att utvecklas och samtidigt hjälpa oss att utvecklas? Att läsa teknik eller industri som inriktning på gymnasiet är en bra väg att komma in hos oss. Vi samarbetar dessutom med olika skolor så att du kan få komma hit på praktik under gymnasietiden.