Länsförsäkringar Gävleborg

Man skulle kunna tro att vår verksamhet handlar om pengar.

Men allt vi gör handlar om människor.

Länsförsäkringar Gävleborg är ett lokalt bolag som ägs av kunderna i Gävleborgs län. Det betyder att vi finns nära våra kunder både i plats och tanke. Vi bryr oss om vad som händer här, på vår hemmaplan. Därför är det självklart också viktigt för oss att det finns jobb här i framtiden. Vi har sex kontoret över hela Gävleborg, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Sandviken och Gävle.

Okej vi vet, den kan kännas långt borta, den där dagen då du ska ta klivet in på arbetsmarknaden, eller kanske välja en yrkesförberedande utbildning. Och kan-ske känns det precis lika långt bort med frågor om bank och försäkringar. Men, vi vet också att tiden går fort och att ekonomi och försäkringar alltid kommer att vara en naturlig del av allas vardag. Saker och ting händer och försäkringar och ekonomisk trygghet kommer alltid att vara viktigt.

Vi på Länsförsäkringar Gävleborg erbjuder tjänster och produkter inom bank och försäkring. Vi arbetar för att skapa trygghet för våra kunder och bidra till att vardagslivet blir både lite enklare och tryggare.

Är det något som också du skulle gilla att jobba med vill vi att du minst har gymnasieutbildning. För en del av våra jobb behöver du även en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller juridik. Därefter finns interna utbildningar hos oss för att få specialist-kompetens. Förutom din utbildning lägger vi stor vikt vid hur du är som person.

En stor del av vårt jobb handlar dessutom om att öka alla barns trygghet och möjligheter till en meningsfull fritid, bra uppväxt och ett första jobb. Därför är vi huvudparter och en del av verksamheten En Bra Start, som drivs av Brynäs IF i samarbete med Unicef Sverige.