Assistans på Gotland

Vill du göra skillnad i en annan människas liv?

Inför sommarhalvåret söker vi många nya medarbetare till våra team som dagligen hjälper våra kunder med det dom behöver. Vi söker dig med ett stort hjärta, med fokus på människan och som har ett intresse utav att göra positiv skillnad i en annan persons liv. Hos oss får du möjligheten att arbeta med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorgen. Är du rätt person för någon utav våra kunder så finns mycket goda chanser för en fortsatt anställning även efter sommaren. Vi hoppas på att få träffa just dig!

Närhet, Trygghet och Respekt - våra ledord.
Vi är ett lokalt företag och för oss är ett nära samarbete nyckeln till god gemenskap i arbetet. Vi har en hög kompetens och mångsidig erfarenhet som gör att vi är en trygg arbetsgivare och assistansanordnare. Vi har respekt för människan och ser våra medarbetare och kunder som olika individer med olika behov.

Schyssta arbetsvillkor
Assistans på Gotland har kollektivavtal och erbjuder alla anställda betald introduktion och friskvårdsbidrag. Vi har ett gediget utbud utav internutbildningar för att du som anställd skall känna dig trygg i din yrkesroll och för att våra kunder skall få den absolut bästa möjliga assistansen.

ADRESS
Assistans på Gotland
Herkulesvägen 9
62141, Visby

Telefon: 0498-211095