Maxi ICA Stormarknad Visby

Välkommen att kliva in i en fartfylld miljö där kunden står centrum! På Maxi ICA Stormarknad i Visby tar vi emot 1,6 miljoner kundbesök per år och här finns det många typer av jobb och med det stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter och att ständigt utvecklas och lära sig nytt.

Som en av Gotlands största arbetsgivare tycker vi att det är viktigt att ta ansvar för vårt samhälle igenom att arbeta med lokala producenter, idrotten och andra föreningar och organisationer. Varje år omsätter våra engagemang cirka 80 miljoner - Vi kallar detta för Maximal Gemenskap. Exempelvis ställer vi krav på idrottsföreningar att de ska aktivt arbeta mot mobbning, för gott ledarskap och att vända utanförskap till innanförskap.

Maxi Visbys vision är att göra varje dag lite enklare för våra kunder. Att vara serviceinriktad, visa engagemang och glädje är de viktigaste egenskaperna vi söker hos dem som arbetar hos oss. Om du är öppen och positiv, vill arbeta med människor och utvecklas inom handel, försäljning och dessutom älskar mat, – då passar du in på Maxi ICA Stormarknad Visby!

Vad erbjuder vi dig? Vi satsar på trivsel, hälsa och utveckling - som medarbetare på Ica Maxi Visby är du den viktigaste spelaren för framgång, en del i vårat lag. Vi vill att man skall vara stolt över sitt arbete. Inom ICA finns ICA-skolan som erbjuder ett stort utbud av utbildningar. Vi utbildar också vår personal kontinuerligt på plats i butiken i bl a service, varukunskap, ledarskap och coachning.

Under 2019-2020 kommer Ica Maxi Visby att påbörja en förnyelse av butiken med en målsättning att bli framtidens matbutik och med nya härliga personalutrymmen som ska bli Gotlands bästa personal- lounge. Häng med på vår resa!