Swedavia AB – Visby Airport

Drömmer du om att arbeta på en flygplats?

Visby Airport är en av 10 flygplatser inom Swedavia. Visby Airport har ca 500 000 resenärer per år. Här finns en alldeles speciell atmosfär, som cirka 300 personer från 10 olika företag, som arbetar på Visby Airport får uppleva varje dag.
Vill du vara en av dem?

På en flygplats ser du flygplan lyfta och landa och möter människor i ständig rörelse – de flesta fyllda av förväntan inför en resa. Det finns också ett stort antal människor som arbetar här. Många av dem är anställda av Swedavia och sysslar med allt från incheckning, bagagehantering, säkerhet, brand, fälthållning, verkstad och teknisk support till fastighetsservice, miljöfrågor, säkerhetspersonal och försäljning.
Vi ser oss även som en viktig part i att utveckla Gotland som destination och arbetar aktivt med att utveckla flygtrafiken både till och från Gotland.

Som medarbetare hos Swedavia får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling, flexibla arbetsuppgifter och en spännande och omväxlande arbetsplats!
Grundläggande för vår verksamhet är att vi tar hänsyn till miljön och att vi arbetar med ständiga förbättringar för att garantera att vi är en säker, effektiv och pålitlig flygplats. Vi söker ständigt professionella, aktiva och modiga personer som vill utvecklas med oss. Är du en av dem?