HFAB, Halmstads Fastighets AB

Tillsammans skapar vi framtidens hem

På HFAB växer vi av att utvecklas tillsammans! Här finns personal inom olika kompetensområden och att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män tycker vi är en självklarhet. Tillsammans skapar vi hem för ett bättre liv idag och imorgon – alltid med fokus på hållbarhet och nytänk!

Hos oss har du möjlighet att forma din karriär och utvecklas i den riktning du vill och känner dig bekväm med. Vi erbjuder kompetensutveckling för alla, såväl medarbetare som chefer. Vi förespråkar öppna vägar för erfarenhetsutbyte och variation i ditt arbete. Detta medför inte minst kompetensutveckling för dig som medarbetare utan också chansen att lära andra och möjligheter till att utveckla organisationen till det bättre.

Att på ett papper kunna förutspå framtida yrken är svårt, då arbetslivet är under ständig förändring och nya yrkesgrupper växer fram – vi har tjänster och avdelningar idag som vi inte visste att vi skulle ha för några år sedan. På HFAB värdesätter vi egna initiativ och uppmuntrar handling: vi tycker det är bättre att våga göra fel och lära sig än att stå still.

Vill du vara med och utveckla Halmstad?