L&T FM AB

Vi jobbar för hållbara fastigheter

Har du ett teknikintresse och brinner för att få vara med och göra skillnad? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett företag där du är med och skapar hållbara fastigheter? Då är L&T och fastighetsbranschen något för dig!

L&T arbetar med teknisk fastighetsdrift där vi tillsammans med våra kunder arbetar för att minska miljöpåverkan och  samtidigt öka fastigheternas livslängd och skapa en optimal inomhusmiljö.

Vi gör det genom att tillhandahålla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de själva kan fokusera på sin kärnverksamhet.

MÅNGA ALTERNATIV OCH UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
L&T finns i hela landet med en mängd olika typer av roller t.ex. tekniska specialister, drifttekniker, ekonomiassistenter, projektledare och många fler. Hos oss finns ett trivsamt arbetsklimat och stora utvecklingsmöjligheter.

Just det är en stor anledning till att många av våra medarbetare har varit anställda hos oss länge och att det är
vanligt att man går vidare i sin karriär internt på L&T.

VEM ÄR DU?
Vi har alla olika intressen och styrkor. Är du en problemlösare som älskar att felsöka? Då kanske du skulle trivas som drifttekniker där du arbetar med ett ansvarsområde och ser till att allt fungerar i fastigheten.

Trivs du bättre med att analysera data och komma med förslag för tekniska lösningar för att optimera energi användningen? Då skulle du kunna passa som energispecialist.

Eller är du kanske den som alltid tar kommandot i grupparbeten i skolan? Då kanske du är en framtida projektledare.

BLI EN DEL AV DEN CIRKULÄRA EKONOMIN
Vilken roll du än jobbar i är du på L&T med och arbetar för att förlänga fastigheternas livslängd, både med hjälp av
ny teknik och befintliga installationer.

Hos oss får du vara en del av den cirkulära ekonomin, oavsett om du vill arbeta bakom en skärm eller trivs bäst att
jobba med händerna.