Rikshem

Vill du påverka framtidens boende?

Hos Rikshem är du med och utvecklar samhället. Vi är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med bostäder och samhällsfastigheter över hela landet. Hos oss finns många olika typer av jobb, både för dig som vill gå direkt ut i arbetslivet och för dig som vill plugga vidare.

Vad gör Rikshem?
Rikshem hyr ut bostäder som hyresrättslägenheter och studentbostäder men också lokaler för till exempel vård och skolverksamhet. Vi hyr ut och tar hand om våra fastigheter, renoverar och bygger nytt. Vi har cirka 30 000 bostäder och finns på över 20 orter runt om i Sverige.

Framtidsbransch
Så länge det finns människor finns det behov av bostäder, skolor och vård. Rikshem erbjuder dig en trygg arbetsplats i en stabil bransch med bra villkor, lön och kollektivavtal. Hos Rikshem får du möjlighet att utveckla dig själv, utveckla företaget och göra skillnad i människors vardag.

Att göra skillnad
Rikshem vill vara med och göra skillnad i utvecklingen av det goda samhället. Vi vill utveckla trivsamma och trygga områden där människor både vill bo och arbeta. Vi engagerar oss för våra hyresgäster och erbjuder bland annat sommarjobb och läxhjälp för ungdomar.

Spännande roller på Rikshem:

Fastighetstekniker
Som fastighetstekniker jobbar du ute i våra bostadsområden och hjälper kunder i bostaden. Du underhåller våra hus och även utemiljöerna kring fastigheterna. Du har ett fritt och flexibelt arbete med tillgång till servicebil och kontoret i mobilen.

Förvaltare
En förvaltare leder arbetet med fastigheterna. Det innefattar både Rikshems egna personal och andra firmor som hjälper till med underhållet på förvaltarens uppdrag. Som förvaltare har du också
kundkontakt och stort fokus på ekonomi.

Uthyrare
Våra uthyrare hanterar uthyrningen av lägenheter och parkeringar. Som uthyrare har du mycket kontakt med våra kunder och informerar om vad de behöver veta innan inflytt samt svarar på frågor via mail, telefon och i receptionen.

Söker du sommarjobb?
Är du mellan 16 och 19 år kan du söka sommarjobb hos Rikshem. Varje sommar jobbar runt 150 ungdomar med att göra fint i utemiljöerna kring Rikshems fastigheter. Ansökan brukar öppna i februari varje år så håll koll på vår karriärsida på rikshem.se.