Stena Recycling AB

Är tanken på en hållbar värld viktig för dig?

Då borde du vilja komma och jobba hos oss på Stena Recycling! Här har du chansen att vara med och påverka hur vi tar hand om vår planet, så att vi skapar nya möjligheter för kommande generationer. Att jobba hos oss innebär att du är med och gör skillnad – på riktigt.

Vad vi på Stena Recycling gör
Som Sveriges ledande återvinningsföretag ser vi potential i det som andra slänger bort. Vi hjälper andra företag att på bästa möjliga sätt återvinna material som kommer från gamla, bortkastade produkter. Vi kallar det inte för skräp – vi kallar det för möjligheter! Genom att samla in, sortera och återvinna material som till exempel plast, papper, järn, batterier och elektronik, ger vi materialet nytt liv igen så att det kan leva vidare i nya produkter. På så sätt sparar vi in på jordens resurser. Vi jobbar i en bransch som blir allt viktigare, vilket också ger vår personal stora möjligheter att bidra med nya lösningar och initiativ, som leder till en bättre framtid för kommande generationer.

Är du en lagspelare och en glädjespridare?
Vår personal är nyckeln till vår framgång och vi bryr oss om varandra. Varje dag på jobbet ska vara trygg. Därför tummar vi inte på säkerheten och vi arbetar hela tiden med att göra vår arbetsplats ännu säkrare. För att trivas som vår kollega är det viktigt att vara nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att bidra med energi och engagemang är man en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. Hos oss hjälps vi åt och har kul tillsammans. Vi på Stena Recycling vill vara en modern arbetsgivare, därför är kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet. Eftersom trycket på att förbättra vårt klimat och vår miljö hela tiden ökar, kommer vi att behöva anställa många nya kollegor i hela landet under de närmaste åren.

Hos oss finns många möjligheter!
På Stena Recycling finns massor av olika funktioner och yrkesroller. Oavsett om du vill arbeta direkt efter gymnasiet eller om du vill studera vidare, kommer vi att behöva din hjälp framåt för att fortsätta vårt arbete mot en mer hållbar framtid. Vill du arbeta med att köra truck, hjullastare eller materialhanterare på våra gårdar? Kanske vill du bygga på din kunskap och bli specialist på ett visst materialslag? Du kanske älskar service och vill vara en del av vår kundsupport? Eller tycker du att försäljning är roligt och vill hjälpa våra kunder att hitta bästa möjliga återvinningslösning för just deras företag? Vi behöver också personer som vill bli chefer och sätta människor i centrum - du kanske rentav är en framtida ledare som vill hjälpa till med vår utveckling och skapa goda resultat? Hos oss finns det många möjligheter att bygga din karriär inom bolaget och vi har många goda exempel på medarbetare som provat på en rad olika roller hos oss. Vi finns i hela Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Som företag är vi alltid i behov av engagerade, intresserade och drivna personer och vi letar ständigt efter nya talanger! Tillsammans gör vi skillnad och skapar en hållbar morgondag, varje dag. Det börjar med dig.