Högsby kommun

I Högsby kommun bor cirka 6 000 personer. Här finns många sevärdheter, ett naturskönt landskap och flera kulturhistoriska miljöer.

Det är relativt nära till alla större städer i Kalmar län, enkelt att pendla och samtidigt en lugn, skön miljö att leva, arbeta och bo i.

Jobba hos oss!
Tillsammans med våra invånare, företagare, föreningar, församlingar och alla som vill kommunen väl arbetar vi aktivt med att göra kommunen ännu bättre inom alla områden. Att jobba inom Högsby kommun innebär att du får möjlighet att lära nytt, utvecklas, och får uppskattning för din kompetens.

Vi är en arbetsplats som förutom vårt medborgaransvar, prioriterar kvalitet och trivsel där alla blir sedda och har möjlighet att bidra.

Välkommen du också!

Tillsammans kan vi göra skillnad
När du kan kombinera ett stimulerande arbete med dina privata intressen och drömmar får begreppet livskvalitet en ny dimension. Om du dessutom känner att dina arbetsuppgifter är viktiga och bidrar till något gott för andra människor blir vardagen extra meningsfull. Att arbeta inom offentlig sektor är ett av Sveriges viktigaste jobb!