Bavaria Östersund

Platschef Bavaria Östersund: ”Vi ser våra medarbetare som vår främsta resurs”

På Bavaria Sverige får du jobba med BMW och MINI, två av världens ledande bilvarumärken. Du blir dessutom en i gänget på ett företag där medarbetarna stortrivs. Bavaria Sverige har certifierats som ”Great Place to Work” fyra år i rad.
– Vi ser våra medarbetare som vår främsta resurs och framgångsfaktor, och vi behöver alla typer av kompetenser för vår fortsatta utveckling, säger Jonas Nilsson, platschef.

BMW och MINI har några av marknadens mest högpresterande bilar där körglädje är i fokus. Det går hand i hand med en gedigen hållbarhetsstrategi. Utvecklingen av elbilar och högteknologisk elektronik går fort och användning av nya återvunna material utökas. Vi vågar säga att ambitionen ”The ultimate driving machine” är mer levande än någonsin!

– Tekniskt ligger vi i den absoluta framkanten med våra premiumprodukter. Det finns också många möjligheter att utvecklas. Du kan gå utbildningar, bland annat i samarbete med BMW och MINI, bli teamleader eller specialist på till exempel laddbara bilar, säger Daniel Larsson servicemarknadschef.

Bavaria är en av Nordens största BMW- och MINI-återförsäljare. Att de cirka 300 medarbetarna i Sverige trivs är uppenbart. 2022 certifierades Bavaria som Great Place To Work för fjärde året i rad och har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Certifieringen bygger på medarbetarnas upplevelser och jämförs med en global standard som mäter trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap.

ADRESS
Bavaria
Fagerbacken 65, 831 48 Östersund

Yrken

Program

• inriktning personbil
• inriktning karosseri & lackering
Utbudet av olika yrken inom Bavaria är stort. Det finns jobb både för dig som har gymnasieutbildning och för dig som har en yrkesutbildning eller högskoleutbildning. Det finns också stora möjligheter att utvecklas internt inom företaget.