Berners Person- och Transportbilar AB

Nytänkande och glädje!

Berners är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län.

Vår vision är att genom engagemang, respekt och ansvar bli det absolut mest attraktiva företaget för både medarbetare och kunder. Team 1 för alla. Att genom nytänkande och glädje skapa framtiden tillsammans. Är du intresserad av bilar och människor är det här arbetsplatsen för dig!

ANSVAR FÖR VÅR MILJÖ
Vi har ett 100 procent miljötänk och har en av Sveriges miljövänligaste tvättanläggning, där allt vatten renas och återanvänds. För detta har vi belönats med Miljöäpplet 2017 av Sundsvalls Kommun.

FORDONSTEKNIKER
I arbetsuppgifterna som tekniker på transportbils-, och personbilsverkstaden ingår att utföra service, reparationer, felsökning och elektronikarbeten. Vi har moderna verkstäder med tillgång till den senaste tekniken. Dessutom är Volkswagengruppens bilprogram ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. För att kunna arbeta som fordonstekniker behöver du ha 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

SKADETEKNIKER
I arbetsuppgifterna ingår reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänkarbeten och diverse glasarbeten. För att jobba med karroseriarbeten behöver du vara utbildad skadereparatör eller fordonstekniker, eller så har du skaffat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Viktigast är att du har ett brinnande bilintresse, är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är. I alla våra verkstadsteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig.

Berners Person och Transportbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare inom Volkswagen Group. Vi har fullserviceanläggningar med moderna verkstäder, reservdelsbutiker, däck och bilvård, samt försäljning av nya och begagnade personbilar och transportbilar. I vår produktportfölj finner ni varumärken som Audi, Skoda, VW, Seat och VW Transportbilar. För oss är värdegrundsarbete viktigt och vi jobbar aktivt för nöjda medarbetare och kunder.

ADRESS
Berners Person- och Transportbilar AB
Industrigatan 7, 842 31 SVEG

Berners Person- och Transportbilar AB
Årevägen 132, 837 52 ÅRE

Berners Person- och Transportbilar AB
Hofvallsgränd 1, 831 52 ÖSTERSUND