Deloitte AB

Ständig variation och snabb utveckling är vardag för en redovisningskonsult

Är du intresserad av ekonomi och gillar att arbeta i grupp? Tycker du om att träffa människor och ställas inför utmaningar som sätter dina kunskaper, analytiska förmåga och kreativitet på prov? Då skulle du kunna passa som revisor hos Deloitte.

Att vara revisor hos Deloitte innebär att du arbetar med att granska våra klienters finansiella rapporter, förvaltning och interna kontroll samt diverse konsultationer inom redovisning och skatt. För att kunna utföra en revision med rätt fokus och även fungera som ett stöd i frågor för företaget blir en viktig del i revisionen att sätta sig in i och förstå klienternas verksamhet och utmaningar.

Du är anställd hos ett av Sveriges största revisionsföretag vilket ger dig en varierande vardag med såväl små och stora som lokala och internationella klienter. Arbetet utförs både ute hos klienter och inne på vårt kontor.

Deloitte är inte bara stort i Sverige utan är också en del av världens största revisions och konsultnätverk. En fördel med att jobba hos oss är att du redan från början får varva arbetsuppgifter med utbildning. Utbildningen är strukturerad utifrån en femårig utbildningsstege där målet är att bli auktoriserad revisor. Detta innebär att du hela tiden utvecklas och kan ta dig an nya och mer utmanande uppgifter.

Deloittes näst största kontor i Sverige återfinns i Östersund och här arbetar 120 personer med revision, redovisning, skatt och lön. Detta gör oss till en av Jämtlands största arbetsgivare för ekonomer. Våra klienter finns inte bara i Jämtland utan över hela landet och även internationellt. Inom Deloitte Sverige kan du också jobba med exempelvis riskhantering och företagsanalys. Vår verksamhet är uppdelad i fyra affärsområden: Audit & Assurance, Tax & Legal, Consulting och Financial Advisory.

ADRESS
Huvudkontor:
Deloitte AB
113 79 STOCKHOLM

Kontor i Jämtland: Funäsdalen, Järpen, Åre och Östersund.