Härjedalens kommun

Skapa framtidens Härjedalen tillsammans med oss!

Vad är ditt framtida drömjobb? Sannolikheten är stor att det finns hos oss. Inom kommunen finns en mängd olika yrken med intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Våra medarbetare planerar hur kommunen ska se ut i framtiden, sköter gator och vägar, driver kulturverksamhet och bibliotek, ser till att våra unga har bra skolor att gå till och tar hand om våra äldre för att nämna några exempel. Oavsett vad du jobbar med är du till nytta och bidrar till att skapa en bättre vardag för invånarna – du gör skillnad!

Under de kommande åren behöver kommunen anställa personal inom flera olika yrkesområden. Exempel på jobb som kräver gymnasieutbildning är bland annat undersköterska, personlig assistent samt flertalet jobb inom kök och service. Exempel på jobb som kräver högskoleutbildning är bland annat lärare, ingenjör och sjuksköterska. Oavsett vilket yrke du bestämmer dig för kommer du att ha en trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter och meningsfulla och engagerande arbetsuppgifter.

Men livet är inte bara arbete. I Härjedalen bor du mitt i en storslagen skogs- och fjällmiljö och du har fritidsaktiviteter och den vackra naturen precis utanför ditt fönster!

Är du nyfiken på att testa våra olika yrken och hur det är att jobba för oss? Kolla in våra feriejobb och andra jobbmöjligheter, det kan vara vägen in. Välkommen till oss!