Länsförsäkringar Jämtland

I en värld där du kan vara vad som helst – var snäll. Var snäll mot dig själv och personerna runt omkring dig, var snäll mot miljön, mot naturen, mot kulturen och mot det lokala. Att bo och verka i Jämtland och Härjedalen tycker vi är fantastiskt, hela vår verksamhet finns här och våra medarbetare bor också här. Vi satsar på det som gör skillnad och engagerar oss i frågor som engagerar dig. Vi stöttar lokala föreningar som skapar gemenskap för våra barn och unga. Vi ger förutsättningar för en trygg framtid, i ett Jämtland och Härjedalen fyllt av möjligheter.

Vi har funnits i mer än 175 år
Allt startade med att bönderna gick samman för att hjälpa och skydda varandra vid bränder och andra katastrofer. Vårt bolag fungerar på exakt samma sätt idag, fast på ett lite modernare sätt. Tillsammans med våra kunder och andra lokala aktörer delar vi på risker, vi gör investeringar och vi möjliggör insatser för både företagsutveckling och en hållbar samhällsutveckling.

Ett hållbart län är vår framtid och vår historia
För oss på Länsförsäkringar Jämtland handlar hållbarhet om att bedriva hela vår verksamhet engagerat, ansvarsfullt och transparent. Vi visar respekt för det samhället vi verkar i, våra medmänniskor och vårt klimat. Att arbeta aktivt med hållbarhet är en självklarhet för oss – det är både bolagets ansvar att bidra till en hållbar utveckling och en nödvändighet för att säkerställa överlevnad och långsiktig konkurrenskraft. Även om vår vardag finns här i länet så blickar vi utåt. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och följer FN’s globala mål för en hållbar utveckling. För oss är ett lokalt
engagemang självklart. Tillsammans kan vi minska riskerna och skapa trygghet för oss som lever och verkar i länet. Där lokala initiativ och insatser inte bara vänder sig till våra egna kunder, utan är en ansats att göra gott för lokalsamhället i stort. Genom vår bolagsgrupp med 23 fristående Länsförsäkringsbolag kan vi påverka utvecklingen i vårt land och genom våra investeringar och placeringar av kapital påverkar vi en hållbar utvecklingen globalt.

Många möjligheter
Hos oss finns ungefär 50 olika yrken, däribland bankrådgivare, försäkringsrådgivare, skadereglerare, utredare, hållbarhetsansvarig, ekonom, säljare, marknadskommunikatör, pensionsrådgivare, HR-administratör, IT-tekniker, projektledare, vaktmästare, jurist och mycket mer. Många av oss med olika bakgrunder och utbildningar, vissa av oss är födda här i länet och andra har valt att flytta hit, det vi alla har gemensamt är att vi brinner för Jämtland och Härjedalen.