Bavaria Luleå

Platschef Bavaria Luleå: ”Vi ser våra medarbetare som vår främsta resurs”

På Bavaria Sverige får du jobba med BMW och MINI, två av världens ledande bilvarumärken. Du blir dessutom en i gänget på ett företag där medarbetarna stortrivs. Bavaria Sverige har certifierats som ett ”Great Place to Work” tre år i rad. – Vi ser våra medarbetare som vår främsta resurs och framgångsfaktor, och vi behöver alla typer av kompetenser för vår fortsatta utveckling, säger Johan Frisk, VD för Bavaria.

BMW och MINI har några av marknadens mest högpresterande bilar där körglädje är i fokus. Det går hand i hand med en gedigen hållbarhetsstrategi. Utvecklingen av elbilar och högteknologisk elektronik går fort och användning av nya återvunna material utökas. Vi vågar säga att ambitionen ”The ultimate driving machine” är mer levande än någonsin!

– Tekniskt ligger vi i den absoluta framkanten med våra premiumprodukter. Det finns också många möjligheter att utvecklas. Du kan gå utbildningar, bland annat i samarbete med BMW och MINI, bli teamleader eller specialist på till exempel laddbara bilar, säger Peter Andersson servicemarknadschef.

Bavaria är en av Nordens största BMW- och MINI-återförsäljare. Att de cirka 300 medarbetarna i Sverige trivs är uppenbart. 2021 certifierades Bavaria Sverige som ”Great Place to Work” för tredje året i rad. Certifieringen bygger på medarbetarnas upplevelser och jämförs med en global standard som mäter trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap.

ADRESS
Bavaria
Hummergatan 8, 973 34 Luleå

Yrken

Program

• inriktning personbil
• inriktning karosseri & lackering
Utbudet av olika yrken inom Bavaria är stort. Det finns jobb både för dig som har gymnasieutbildning och för dig som har en yrkesutbildning eller högskoleutbildning. Det finns också stora möjligheter att utvecklas internt inom företaget.