GISAB

Vill du bidra till den gröna omställningen av tung industri i Norr- och Västerbotten?

Vi är alltid ute efter målmedvetna och kreativa människor som vill vara med och förnya branschen. För dig som vill arbeta med regionens pågående industriella expansion och gröna omställning av tung industri, finns det goda möjligheter till ett spännande arbete hos GISAB.

KUNDENGAGEMANGET FÖRENAR OSS
Vårt kunderbjudande inom service och underhåll, partnerskap och projekt spänner över alla teknikområden och industrier. Vi har hög kundnöjdhet och det är vi mycket stolta över.
Vi tror på samskapande, för tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi de bästa lösningarna i varje enskilt projekt. Genom partnerskap löser vi komplexa affärs- utmaningar. Vi är engagerade genom att vi vill utveckla kundens verksamhet och lyssnar på deras behov.

BLI EN VIKTIG KUGGE i INDUSTRINS FRAMTID
På GISAB finns många intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en viktig kugge för både GISAB och industrins gröna omställning.

Medarbetarna på GISAB kännetecknas av ödmjukhet och den egenskap som på engelska kallas ”grit” (på svenska beskrivs det kanske bäst med ”ett jäklaranamma”).

GISAB är ett modernt företag, som ger möjlighet till såväl stabilitet som utveckling. Som anställd kan du ta del av utbildningar, som ger dig möjlighet att påverka din utveckling och ditt arbete. I och med den geografiska spridningen ges också möjlighet till att resa i arbetet och jobba på annan ort.

GISAB - EN DEL AV JERNBRO GROUP
Sedan början av året är GISAB en del av Jernbro Group, Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Tillsammans erbjuder vi en stark lokal närvaro, stor kapacitet och ett brett tjänsteutbud för kunder inom främst stål- och gruvindustri.
Hör av dig om du är nyfiken på att hänga med på den gröna resan med GISAB och Jernbro.