Peab Sverige AB, Kiruna/Luleå

Bygg din framtid hos Peab

Peab är ett nytänkande, framtidsinriktat och jordnära bygg- och anläggningsföretag med goda kärriärmöjligheter. Med gedigen yrkesskicklighet och en stark företagskultur, jobbar vi dagligen med att förverkliga våra kunders idéer till nya hus och stadsdelar.

Peab är ett av de ledande företagen inom bygg- och anläggningsbranschen. Gillar du att arbeta kreativt och fritt är byggbranschen och Peab helt rätt. Hos oss får du utmanande och varierande arbetsuppgifter, stark gemenskap, och ledare som stöttar din utveckling. Peab verkar över hela Västernorrland och har flera lokala kontor. Vi arbetar med nyproduktion och ombyggnader inom såväl anläggning som husbyggnad.

Hur kan du utvecklas? 
Vi är noga med att utveckla den kunskap och kompetens som finns i företaget. Därför ser vi till att du har goda möjligheter att utvecklas utifrån dina individuella behov. Utveckling kan ju vara så mycket; att lära sig nya saker och prova utmanande arbetsuppgifter, att utvecklas och växa som människa genom att få ökat ansvar eller att bli chef eller specialist. Hos oss finns många möjligheter.

Utbildning och praktik? 
Om du väljer att utbilda dig till byggnadsarbetare, välkomnar vi dig att göra din arbetsplatsanpassade del av utbildningen hos oss. Inom företaget genomför du sedan en lärlingsutbildning som leder till yrkesbevis. Alla elever som går byggrelaterade utbildningar är välkomna att söka praktik och sommarjobb hos oss.

Vill du jobba som tjänsteman inom Peab kan naturvetenskapsprogrammet på gymnasiet vara en bra grund för att sedan vidareutbilda sig på högskola eller universitet.