BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar

WHAT IF -
Tänk om förpackningar kan göra skillnad?

Tänk om vi kan byta ut en stor del av plasten mot hållbara kartongförpackningar?
Vi på BillerudKorsnäs tror att det är möjligt. Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid genom att använda ett nyfiberbaserat material som är rent, starkt och återvinningsbart.
Tänk om du kunde göra skillnad och bli en del i det uppdraget?

I Frövi/Rockhammar producerar vi pappersmassa och kartong. Den blir till förpackningar för mat, dryck och presentartiklar, som till mjölk, juice, yoghurt, choklad, parfym och elektronik.
Miljontals människor världen över använder dagligen våra förpackningar.
Vi brinner inte bara för smarta och miljövänliga förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Det är tack vare dem vi är ett världsledande företag inom vår bransch. Vi söker hela tiden fler människor med ny kunskap, vilja och idéer som kan bli en del i vårt arbete för en mer hållbar framtid. Flera gymnasieprogram ger rätt grund för fortsatta studier och i framtiden jobb hos oss inom en stor mängd olika yrken.
På BillerudKorsnäs jobbar bland annat inköpare, ekonomer, processoperatörer, mekaniker, elektriker, ingenjörer, laboratoriepersonal, personer inom logistik och IT samt tekniker. Varje år erbjuder vi praktikplatser och anställer ett stort antal sommarjobbare på vår produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar.

Tänk om du är en av våra framtida medarbetare? Att praktisera eller sommarjobba hos oss är ett bra sätt att få inblick i arbetslivet och prova på vår bransch. Sök gärna! Vårt grundkrav är att du ska ha fyllt 18 år och ha godkända gymnasiebetyg.