Tage Rejmes Lastvagnar AB

ATT JOBBA PÅ REJMES

Gillar du problemlösning och teknik? Att jobba med lastvagnar och bussar är yrket för dig som bara nöjer dig med det största och vill arbeta med allt från högteknologiskt finlir till handfast skruvande på tunga fordon.

Tekniken i dagens lastbilar utvecklas hela tiden och i dag består en lastbil eller en buss av ett stort antal datorer. Felsökning och reparationer är mekanikerns vardag och därför behövs kunskap inom mekanik, elektronik och IT. Det är även viktigt med social kompetens då många av kunderna har direktkontakt med mekanikern.

Vi söker ständigt nya, drivna medarbetare till många olika tjänster. Hos oss får du jobba med Volvo som är världsledande premiumvarumärke för lastvagnar och bussar och våra kunder ställer höga krav på både produkter och service. Därför är vi beroende av våra kunniga kollegor som alltid har viljan att tillsammans lösa kundernas problem och att lyckas som ett lag.

Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter bland annat inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt. Alla vägar ligger öppna för dig som vågar ta chansen.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG:

  • Mycket goda möjligheter till fast jobb med bra anställningsvillkor – direkt efter gymnasiet.
  • Många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom branschen.
  • Ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete.

... och sist men inte minst, ett intressant, varierande och utvecklande jobb i en bransch som aldrig står still.

ADRESS
Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB
Berglundavägen 9, 702 36 Örebro

Telefon: 019-30 17 32