AB Motala Verkstad

Vi på Motala Verkstad är idag ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag och vi är en etablerad leverantör av högkvalificerade mekaniska produkter och servicetjänster. Vi ligger i framkant av utvecklingen av marknadens bredaste utbud av komplexa mekaniska produkter och det ska vi fortsätta att göra även i framtiden.

Vi ser aldrig några hinder utan vi är extremt lösningsorienterade och serviceinriktade. Medarbetarna på Motala Verkstad har olika arbetsroller men vi har alla en lika viktig del i företaget och det skapar en god dynamik som gjort oss framgångsrika.

Framtidens jobb finns hos oss
Att vi har en stor kompetens bland våra anställda har som sagt varit vår framgångsfaktor men det kommer också bli vår stora utmaning att bibehålla en hög kompetens bland våra anställda.

Idag är det stor brist på maskinoperatörer och duktiga tekniker. Vi vill förmedla att det är ett arbete där du får vara kreativ och lösningsorienterad samtidigt som det innehåller mycket eget ansvar. Att arbeta inom industrin är ett utvecklande och flexibelt arbete där vi värnar om våra anställdas möjligheter att få ihop livspusslet och må bra.

Vill du vara med och bidra till en bättre värld?
Vi är med och bidrar till att göra världen lite bättre genom effektiv tillverkning där vi både reparerar och bearbetar nya produkter åt våra kunder, på så sätt sker ingen nytillverkning som idag är en stor miljöbov. I framtiden vill vi fortsatt vara en given leverantör av komponenter till energisektorn där bland annat vindkraft, vågkraft står i fokus.

Fortsättningsvis ska vi vara en självklar leverantör till våra nuvarande kunder och framtida samarbetspartners. Våra kunder återkommer år efter år eftersom vi är ett stabilt företag med lång erfarenhet och har en bred kompetens. Vi är kända för att produkterna tillverkas med extremt god kvalitét från våra anställda och kanske blir du en av oss och vill vara med på vår resa?