Engströms Bil AB och Engströms Lastbil AB

Hos oss finns framtidens jobb.

Engströms är en koncern med för-säljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik och Kisa. Vår familjeägda företagsgrupp grundades 1927 och består av Eng-ströms Bil och Engströms Lastbilar. Engströms Bil är auktoriserad återför-säljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEA, Cupra samt Volkswagen Transportbilar och Engströms Lastbilar är auktoriserad återförsäljare av Scania Lastbilar.
Vi är stolta över att arbeta med mark-nadens bästa varumärken, men det är ägaren av fordonet som är vårt fokus.

Med över 80 års erfarenhet vågar vi säga att vi vet vad våra kunder vill ha och behöver.

Vårt främsta mål är att alltid ge bra och personlig service - från första kontakten till sista körda milen. Vi ser oss som fordonsägarens bästa vän som gör det tryggt, roligt och enkelt längs vägen. En kunnig, hjälpsam och pålitlig partner som kunderna gärna vänder sig till igen och igen. Inte bara för att vi har de bästa varumärkena, utan för att vi bryr oss om våra kunder och deras fordon på riktigt.

Som familjeföretag är vi enkla, öppna och prestigelösa. Vi har kul på jobbet och älskar det vi gör, och det vill vi ska märkas. Vi månar om både medarbetare och kunder och oavsett om du är ny hos Engströms eller har känt oss i flera år, vill vi att du ska känna dig som en del av gemenskapen. Vår viktigaste drivkraft är att ha en engagerad personal. För att på så sätt ge våra kunder ett förstklassigt omhändertagande.
Hos oss på Engströms finns möjligheterna att förändra sin vardag. Många hos oss har, efter avslutad utbildning på Fordonsprogrammet, börjat som bil-eller skadetekniker. Med några års erfarenhet och med vilja att prova något annat finns hos oss flera möjligheter att utveckla sin roll.

Efter avslutat Fordonsprogram finns möjlighet att få arbete hos oss, som tekniker. Yrket är brett och kräver många kunskaper som exempelvis el, elektronik, hydraulik, mekanik samt goda datorkunskaper.
Fordonen blir alltmera tekniskt avancerade, så för den som är intresserad finns stora möjligheter till personlig utveckling. Våra verkstäder är mycket välutrustade med de senaste verkty-gen för diagnostik och reparationer, samt med hjälpmedel som behövs för att underlätta det dagliga arbetet. För den som är kunnig och intresserad finns också möjlighet att arbeta med Assistans och hjälpa våra kunder i fält.

ADRESS

Engströms Bil AB
Roxtorpsgatan 2-8, 582 73 LINKÖPING
Allén 70, 593 61 VÄSTERVIK
Södra Industrigatan 4, 598 40 VIMMERBY
Webbplats: www.engstromsbil.se

Engströms Lastbilar AB
Roxtorpsgatan 20, 581 13 LINKÖPING
Södra Industrigatan 4, 598 41 VIMMERBY
Storgatan 65, 590 39 KISA
Allén 70, 593 61 VÄSTERVIK
Webbplats: www.engstromslastbilar.se