Motala kommun

Vill du jobba med det viktigaste som finns?

Motala kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där medarbetarnas kompetens, engagemang och kreativitet tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande, sammanfattar hur vi arbetar tillsammans. Och hur vi möter såväl Motalabor som omvärlden.

HÄR ÄR VI!
Motala är en kommun i förändring. Vi är idag en småföretagarkommun med en pågående utveckling av näringslivet där samarbete och dialog mellan kommun och entreprenörer formar vår framtid - och Motala kommun söker ständigt fler vänner. Utvecklingen ger spännande utmaningar för oss som jobbar inom Motala kommun samtidigt som den öppnar för nya, fantastiska möjligheter.

Därför behöver vi nya kompetenser som kan vara med och forma framtidens Motala. Nytänkande, engagerade personer som vill vara en del av att utveckla och förbättra människors vardag. Och som vill leva och verka i en stad med ett av Sveriges vackraste och mest sjönära lägen.

Tillsammans gör vi allt möjligt!