Ödeshög Mekaniska AB

En komplett partner för komponent- och prototyptillverkning

Allt från gasskuret till avancerad bearbetning i gjutgods. Det senaste åren har vi investerat i en horisontell Okuma MA600 med 10-pallettpool, 2st vertikala Okumor (flerop) samt en Okuma MA12500H vi har även uppgraderat vår mätutrustning med en 3D scanner och en Easy laser samt en koordinatmätmaskin. Samtidigt som vi investerar i maskiner och i ny teknik så vill vi bygga vårt team av medarbetare ännu starkare.

Ödeshögs Mekaniska AB är en komplett mekanisk verkstad som med stort kunnande och hög flexibilitet utför legotillverkning och prototyptillverkning inom det verkstadsmekaniska området. I och med att vi har skärande bearbetning, svetsavdelning och plåtbearbetning i egna lokaler kan vi vara kundens totalleverantör i många projekt.

Bli en del av Ödeshögs Mekaniska
Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten.

ADRESS

Ödeshög Mekaniska AB
Industrigatan 12, 599 33 Ödeshög

Telefon: 0144-156 50