Vildmarkshotellet

Brinner du för gästmöten och att skapa upplevelser i världsklass?

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika och oförglömliga upplevelser vill vi vara en plats att älska och återkomma till. Vildmarkshotellet är en del av Nordens största djurpark Kolmården, ett populärt resmål med cirka 750 000 gäster per år.

Under de senaste åren har Vildmarkshotellet genomgått en omfattande renovering av rum, restauranger samt konferenslokaler och erbjuder nu härliga inomhusytor, omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken.
Hotellet har 211 rum, flertalet konferenslokaler och grupprum, en stor och härlig spaavdelning, gym, restauranger och barer, utomhusaktiviteter och padelbanor.

Enligt Visita (bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen) är besöksnäringen en basnäring och den snabbast växande näringen i Sverige. Cirka 200 000 är sysselsatta inom branschen och för många är det vägen in på arbetsmarknaden. Med rätt förutsättningar kan näringen växa ännu mer. Just därför behöver vi dig som brinner för att skapa minnesvärde upplevelser och har ett genuint intresse för människor. Du vill ha roligt på jobbet och drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra hotell- och konferensgäster och skapa minnesvärda ögonblick och upplevelser. Besöksnäringen är en garanterad framtidsbransch. Människor kommer alltid vilja resa och upptäcka saker.