AR Packaging

We create success through packaging.

AR Packaging är ett av Europas ledande företag inom förpackningssektorn med en omsättning på mer än 930 miljoner euro, 5 500 medarbetare och 29 fabriker i tretton länder. Huvudkontoret ligger i Lund, Sverige. Vi skapar mervärde för våra kunder genom ett brett produktsortiment och stor kunskap inom kartongbaserade och flexibla förpackningar.

Snygga och smarta förpackningar
Vi utvecklar och säljer förpackningslösningar som används inom många olika segment, till exempel inom livsmedels- och sjukvårdsbranschen. Våra förpackningar används till att packa produkter som ställer höga krav på både utseende, funktion och kvalitet. En chokladförpackning ska locka till köp i taxfree-butikerna, en förpackning för barnmat måste vara säker för även de känsligaste små bebisarna och hamburgerförpackningen måste vara enkel att använda under lunchruschen i snabbrestaurangen.

Bra på kundsamarbete
Vi vill att våra kunder ska välja oss som leverantör för att de tycker att vi är bäst på innovation, kvalitet och service. Vi vill samarbeta med kunderna länge, utveckla miljöanpassade och kreativa förpackningar och utmana framtidens förpackningsbransch. Bland våra kunder återfinns många välkända varumärken, som till exempel McDonald’s, Arla, Zoégas, Lantmännen, Danone, Paulig och Skånemejerier för att nämna några.

Vi har kul på jobbet
Vi på AR Packaging är övertygade om att medarbetare som trivs med sitt arbete också bidrar mer till företagets utveckling och framgång. Tillfredsställda och engagerade medarbetare är alltså bra för våra kunder och vår verksamhet i sin helhet!

Hos oss jobbar bl.a. högskole-, process- och civilingenjörer, marknadsekonomer och tekniker. Under sommarmånaderna anställer vi ca 70 sommarjobbare varje år. Då söker vi främst blivande processingenjörer, kemister och tekniskt kunnig personal.

Hos oss får du jobba med många olika saker samtidigt som du får vara med och påverka och utvecklas med ett växande globalt före-tag! Läs mer om oss och våra lediga tjänster på www.ar-packaging.com.