Atos Medical AB

Sedan den första Provox-röstventilen introducerades år 1990, har Atos Medical blivit världsledande inom laryngektomi.

Vi är 850 anställda i mer än 22 länder världen över, från Wisconsin i väst till Sydney i öst och många platser däremellan.
Vårt huvudkontor ligger i Hyllie och vår produktion ligger i Hörby, nära Lyby där Atos Medical grundades av bröderna Gert och Jan-Ove Persson 1986. Här har vi idag har vi ett forsknings- och utvecklingscenter i världsklass, toppmodern teknik, renrum och tillverkning. För närvarande arbetar cirka 120 anställda på anläggningen i Hörby inom produktion, kvalitet, utveckling och logistik. Här hittar du roller som produktionsledare, produktionstekniker, underhållstekniker, ingenjörer, inköpare och projektledare för att nämna några.

Våra medarbetare är styrkan och nyckeln till vår fortsatta framgång. Att arbeta på Atos Medical innebär att arbeta inom en snabbt växande, mångfaldig och global organisation. Vi tillhandahåller livsförändrande produkter och tjänster som förbättrar liv och som ger oss en unik möjlighet att ge våra kunder en bättre vardag.

Vi tror att en öppen arbetsmiljö, meningsfulla och utmanande roller fyllda med möjligheter att lära, bidrar till en bättre medarbetarupplevelse. Vi arbetar i team eftersom vi tror att det är när vi bygger på varandras idéer, färdigheter och erfarenheter som vi skapar våra mest innovativa produkter och lösningar.

På vår hemsida kan du lära känna oss mer och läsa om hur det är att arbeta i olika roller inom bolaget.
www.atosmedical.se