C4 Energi AB

Vi är i ledningen

C4 Energi i Kristianstad tar ansvar för miljön, nu och i framtiden. Det vi gör påverkar människors vardag. Vi ser exempelvis till att det finns varmvatten i kranen, att det finns ström till datorn och att det går att använda internet.

På C4 Energi i Kristianstad är vi stolta över att vi ”är i ledningen”. Det är vi när det gäller att erbjuda miljövänliga alternativ till våra kunder, när det gäller tekniska lösningar och när det gäller att ta tillvara på vår personal. Personerna som jobbar hos oss, miljön och våra kunder är viktiga.

Arbeta hos oss
C4 Energi är ett kommunalt bolag som ägs av Kristianstads kommun. Vi är en stor arbetsgivare med cirka 120 anställda på tre anläggningar i Kristianstad. Vi har Allöverket där vår el och fjärrvärme produceras. Vi har en biogasanläggning i Karpalund och vårt huvudkontor finns på Industrigatan i Kristianstad nära många av våra stora kunder. Vi strävar efter att ligga i framkant när det kommer till nya energilösningar och ny teknik. Som en del i detta har vi satsat på försäljning av solceller till privatpersoner och företag.

Välja utbildning
Hos oss finns personer med kompetens inom flera olika tekniska områden. Vi söker ofta efter personer som är utbildade inom energiteknik, energi-system, elkraft, styr- och reglerteknik, IT, miljöteknik, kemi, VVS och biokemi. Vi har också säljare, löneadministratörer, ekonomer och kundservicemedarbetare.

Vi har ständigt behov av nya medarbetare inom olika områden men svårast är det att hitta duktiga medarbetare som läst tekniska utbildningar på gymnasiet, högskolor eller universitet.