DSV AB

Bygg din karriär inom DSV och transportbranschen

DSV är det fjärde största transport- och logistikföretaget i världen med över 60 000 medarbetare, och vi strävar ständigt efter att växa.

Inom DSV kan du välja mellan att arbeta inom olika yrken i Sverige, eller varför inte i något av de 80 länder där vi finns representerade?

Du behöver inte kunna allt för att börja jobba hos oss. Om du har driv, lätt för att lära och visar bra resultat, har du goda möjligheter att snabbt klättra i karriärstegen utan högre utbildning.

Hos oss får du möjlighet att blomstra och fatta egna beslut eftersom beslutsvägarna är korta samtidigt som vi premierar ansvarstagande och initiativ hos våra medarbetare.

Tänk därför på oss när du gör ditt karriärsval och välj transportbranschen där det finns jobb!

Läs mer om oss på: www.se.dsv.com

Karriärföretag för 6:e året i rad 
DSV har under flera år i rad blivit utsedda till årets Karriärföretag. För våra anställda märks det genom att vi jobbar i en positiv och utvecklande miljö med stora möjligheter att göra karriär, både lokalt och globalt. Läs mer på: www.se.dsv.com/about-dsv/Karriarforetag

Olika tjänster hos DSV
På DSV kan du välja mellan att arbeta inom en rad olika yrkeskategorier inom branschen som t.ex.: Trafikledare, Trafikchef, Trafikadministratör, Transportsäljare, Tulldeklarant, Terminalmedarbetare, Lastbilschaufför, Lagerpersonal m.m. Du kan även arbeta som t.ex. Ekonom, HR- och IT-specialist.

Young DSV
DSV’s tvåriga lärlingsprogram Young DSV har som syfte att utbilda och forma Trafikledare i början av sin karriär. Är du mellan 20-27 år och har en avslutad gymnasieutbildning är du varmt välkommen att söka till vårt lärlingsprogram för en spännande och utvecklande karriär inom DSV! Är du nyfiken på mer om programmet kan du gå in på vår hemsida för att läsa mer: www.se.dsv.com/karriar/larlingsutbildning