Nolato MediTech AB

Ett rent och högteknologiskt företag med människan i fokus

På Nolato MediTech i Hörby och Lomma tillverkar vi produkter som hjälper människor att förbättra deras livskvalité eller förenklar sjukvården vid t.ex. provtagningar och operationer.

Vi är experter på formsprutning i både plast och silicon i renrumsmiljö och våra produkter används i medicinteknisk utrustning över hela världen.

Det kan till exempel vara komponenter som sitter i en pacemaker eller insulinspruta men även hjälpmedel vid höftoperationer. Gemensamt för allt vi gör är att våra kunder, globala företag inom medicinteknik, ställer mycket höga krav på oss. Och eftersom våra produkter ska användas inom sjukvården, ibland till och med opereras  in i kroppen, sker vår produktion i extremt rena lokaler, med ständigt kontrollerad miljö. Tekniken hos oss spelar stor roll för att vi ska kunna  tillverka våra produkter med stor precision, hög kvalitet och på ett effektivt sätt. Det gör att vi ständigt underhåller och vidareutvecklar vår avancerade produktionsutrustning.

Hos oss kan du som har teknisk utbildning till exempel jobba med våra formsprutningsmaskiner eller automatmonteringsmaskiner. Vi har även roller som arbetar nära våra kunder med att utveckla deras produkt och köpa in ny utrustning till vår produktion och många andra spännande positioner. Gemensamt för alla är tryggheten i att jobba i ett företag som går bra och som ständigt utvecklas framåt och där du själv har stora möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper.

Vi ingår i den svenska, börsnoterade Nolatokoncernen, med ca. 6.500 anställda i Europa, Asien och Nordamerika.

Vill du arbeta med teknik inom ett område som hjälper människor så är vi rätt för dig!