Skånemejerier

Var med och skapa Sveriges mest hållbara mejeri

Vi är det hållbara mejeriet
Skånemejerier är baserat i Malmö men har produktionsanläggningar även i Kristianstad och Hjo. Vi är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består främst av produktion och försäljning av mejeriprodukter och fruktdrycker. Våra varumärken är bland andra Bravo, Allerum, Hjordnära, MåVäl, Åsens, Salakis och Lindahls.

Att våra produkter är goda vet nog alla. Men Skånemejerier står för så mycket mer. Vi arbetar med hållbarhet i alla led; vi har kornas hälsa i fokus, arbetar för biologisk mångfald och öppna landskap, fokuserar på fossilfria drivmedel och förnybar energi och satsar på smartare förpackningar och ökad återvinning. Vi värnar om den svenska mjölkbonden och om mångfalden på den svenska mejerimarknaden. Att handla mejerivaror som är producerade i Sverige är för många en aktiv handling, ett ställningstagande. Det har skapat en närhet till våra konsumenter som vi är oerhört stolta och glada för.

Vi skapar härliga upplevelser varje dag
Konsumenter är på ständig jakt efter produkter som gör gott för både kropp och själ. Kvargmarknaden är fortsatt stark och där ligger vi i täten med nyttiga och smakrika produkter från Lindahls kvarg. Vi har lanserat en rad populära smoothies från Bravo och flera nya smaker på yoghurt och matlagningsprodukter. Det är bara några exempel på spännande produktinnovationer, och fler kommer det bli!

Att arbeta hos oss
Skånemejerier ingår sedan 2012 i det multinationella mejeriföretaget Groupe Lactalis, som är världens största mejerikoncern med 85 000 anställda i 94 länder. Det innebär många karriärmöjligheter för våra medarbetare, både lokalt och globalt. Vi
investerar i våra medarbetares kompetensutveckling och genom koncernen får du tillgång till ett internationellt nätverk av kollegor att utbyta idéer med. Lactalis värdeord ligger till grund för det arbetssätt och beteende som vi alltid strävar efter: ambition, engagemang och enkelhet.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Kika in på vår hemsida och läs mer om vad vi har att erbjuda. Du hittar även våra avdelningar, lediga tjänster och flera av våra medarbetare här.