Atteviks Lastvagnar AB

Satsa på en framtid hos Atteviks Lastvagnar!

Atteviks Lastvagnar AB med drygt 150 anställda och ca 600 miljoner i omsättning är en av de större återförsäljarna för Scania i Sverige. Vi bedriver verksamhet i Jönköping, Växjö, Nässjö, Tranås, Ljungby, Älmhult, Kalmar och Nybro. Vår servicemarknad omfattar även bussar, påbyggnader och skadereparationer. Vi ingår i den familjeägda Attevikskoncernen.

Som mekaniker på Atteviks Lastvagnar jobbar du i ett framgångsrikt företag med ett av Sveriges mest kända varumärken. Vår vision är att vara en av branschens mest attraktiva affärspartners och arbetsgivare, där vi ständigt strävar efter att bli ännu bättre. Alla medarbetare är delaktiga i förbättringsarbetet som syftar till att vi alltid ska ge förutsättningar för ett lönsamt och problemfritt fordonsinnehav för våra kunder.

Söker du ett stimulerande jobb med intressanta produkter och goda utvecklingsmöjligheter är Atteviks Lastvagnar rätt alternativ. Våra medarbetare har bl.a. utmärkt sig som Sveriges bästa Scaniateam och kom på 6:e plats i den stora världsfinalen Top Team. Du börjar som mekaniker men har möjlighet att avancera till ex. verkmästare, säljare eller kanske en utlandstjänst inom Scania.

Låter det intressant? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!