Atteviks Personvagnar AB

VILL DU ARBETA I ETT VINNANDE TEAM?

Atteviks Personvagnar AB är återförsäljare av världsledande varumärken som Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA samt Škoda. Bilmärken med mycket stor framgång på marknaden vilket leder till högt tryck på alla våra verkstäder. Väljer du att jobba med oss så kan vi lova dig en spännande resa. Runt hörnet väntar massor av spännande bilar i alla storleksklasser och med många olika typer av drivmedel och teknologier. Vill du arbeta med den senaste tekniken och gillar att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor då är Atteviks rätt plats att jobba på för dig.

Atteviks Personvagnars verksamhet bedrivs i Småland inom Jönköping samt Kronobergs län och finns i följande 7 orter: Jönköping, Nässjö, Tranås, Växjö, Ljungby, Älmhult samt Lessebo.

Vår affärsidé:
”Vi erbjuder våra kunder ett komplett bilägande genom attraktiva varumärken,
kompetent personal och hög tillgänglighet. ”

Som anställd på Atteviks Personvagnar jobbar du i ett framgångsrikt företag med en vision att vara en attraktiv arbetsgivare med den bästa kundnöjdheten i branschen. Just därför strävar vi alltid efter att bli bättre genom att utveckla samt utbilda våra medarbetare löpande för att lyckas i sitt arbete.

Behovet av verkstadspersonal kommer att öka framöver. Teknikerjobbet har kraftigt förändrats i takt med att tekniken i bilarna har utvecklats. Vid sidan av teknik behöver vi också duktiga servicerådgivare och reservdelsspecialister som älskar att ge service utöver det vanliga till våra kunder.

Vi hoppas att du vill växa med oss och hålla nästa generations bilar rullande!

ADRESS
ATTEVIKS PERSONVAGNAR AB

Jönköping, John Bauersgatan 1
Växjö, Söderleden 2
Ljungby, Kungsgatan 66
Älmhult, Skolgatan 10
Nässjö, Bockängsgatan 12
Tranås, Holavedsvägen 14
Lessebo, Storgatan 35

Telefon: 036-34 88 00 (vx)