EAB

VILL DU VARA MED OCH SKAPA NÅGOT SOM HÅLLER?

Är du intresserad av att arbeta i ett tryggt familjeföretag med stora framtidsutsikter? Har du intresset och engagemanget, så står vi för resten!

HÄR ÄR DET MÖJLIGT
Hos oss på EAB får du vara med och skapa hållbara lagerinredningar, portar och stålbyggnader. I vår fabrik i Smålandsstenar hanterar vi hela processen från idé till färdigt slutresultat. Du kan därmed med stolthet se tillbaka på vad du som medarbetare har varit med och skapat, då det är produkter som håller, år efter år.

På EAB tror vi på hållbara relationer, med våra kunder, med våra leverantörer och självklart med våra medarbetare. Precis som vårt varumärke säger, så vill vi att du som medarbetare skall känna dig trygg och uppskattad. Det håller.® helt enkelt.

ÄR DET DIG VI SÖKER?
Vi söker dig som är praktiskt lagd, tycker om att arbeta med händerna och har ett tekniskt intresse. Du vill dessutom fortsätta att växa tillsammans med ett företag som stadigt fortsätter sin expansion.

KIKA INeab.se/ledigajobb för att läsa mer om våra lediga tjänster eller lämna en intresseanmälan!

VILKEN UTBILDNING BEHÖVER JAG HA?
Vi ser att du har läst en gymnasieutbildning som är teknisk men också gärna praktisk lagd. Utbildningen ska inrikta sig på bygg, industri, service eller konstruktion.