Finnvedens Lastvagnar

Skapa din framtid med oss!

Vill du jobba med den senaste tekniken i moderna verkstäder tillsammans med branschens bästa tekniker? Då är Finnvedens Lastvagnar alternativet för dig.

Vilka är vi?
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar med verksamhet på 20 orter i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Vi är ett offensivt företag präglat av en härlig entreprenörsanda och verkar i en bransch som drivs av en stark teknikutveckling. Vår ambition är att ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder en hög teknisk kompetens. Med det sagt håller vi alltid dörren öppen för nykläckta studenter som:

  • Har ett genuint tekniskt intresse
  • Har rätt inställning och vilja att lära
  • Har ett hjärta som klappar extra för tunga fordon
  • Har intresset för elektronik och felsökning
  • Har positiv energi och är lösningsorienterade

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss får du kontinuerlig utbildning genom Volvo och kan välja att specialisera dig eller arbeta brett med teknik. Viktiga teknikområden hos oss är datateknik, elektronik, hydraulik, pneumatik, mekanik och skadeteknik. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor och ett fritt, självständigt och varierande arbete i ett stabilt och långsiktigt familjeföretag.

Möjligheterna är många
Hos oss finns det många roller och det är vanligt att våra medarbetare tar sig an nya utmaningar inom organisationen, t ex som arbetsledare, servicechef, säljare eller supportfunktion. Branschen har goda framtidsutsikter och vi vet att det är och kommer vara en fortsatt stark efterfrågan på kompetens. Så sök dig till oss om du vill jobba med ditt intresse varje dag och ta ansvar för din framtid.