Finnvedens Lastvagnar

Vill du arbeta hos Sveriges största återförsäljare av Volvo Lastvagnar?

Finnvedens Lastvagnar är ett familjeföretag med en stark entreprenörsanda och vi finns på 20 orter i Sverige. Vår ambition är att ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder en hög teknisk kompetens och därav välkomnar vi nyutbildade studenter.

Genom att i samma bolag kunna erbjuda helhetslösningar i form av försäljning, service, uthyrning, reservdelar, försäkringar och finansiering är man en självklar och trygg partner för alla som arbetar yrkesmässigt med åkeriverksamhet och transporter. Målet med verksamheten är att kontinuerligt arbeta för att höja servicegraden i området genom nära och enhetlig service på samtliga anläggningar.

Ett flertal prestigefulla priser har erhållits på senare år, bland annat VISTA, världens största servicemarknadstävling.

VISTA är en tävling för att uppmuntra till kompetensutveckling, bygga laganda och sprida stolthet bland alla skickliga servicetekniker. I denna tävling kom vi under 2022 1a i Sverige och 8a i världen. Vi är så stolta såklart!

Som tekniker erbjuder vi dig utbildningar löpande genom Volvo och där kan du välja att specialisera dig eller arbeta brett med teknik. Viktiga teknikområden hos oss är datateknik, elektronik, hydraulik, pneumatik, mekanik och skadeteknik.

Det är vanligt att våra medarbetare växer internt i företaget och tar sig an nya utmaningar i olika roller inom servicemarknad eller sälj. Det kan vara roller som arbetsledare, reservdelspersonal, kund-mottagare eller säljare.

Låter detta intressant?

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!