Oskarshamns kommun

Vi engagerar oss i de människor vi möter i vårt arbete

Vad sägs om en arbetsplats där du kan jobba med över 250 olika saker, och få mer än 2 500 kollegor? Oskarshamns kommun är den största arbetsgivaren i kommunen och vi letar alltid efter nya medarbetare. De som vi kommer anställa mest av de närmaste åren är bland annat lärare, förskollärare, socionomer, sjuksköterskor och undersköterskor.

Att arbeta hos oss
Våra jobb gör skillnad och det finns stora möjligheter att utvecklas. I kommunen finns många olika verksamheter, så oavsett om du vill jobba med utbildning, teknik, byggande, IT, barn, nyanlända eller massor av andra saker så finns det en plats för dig. Som medarbetare blir du en viktig del av helheten i kommunen och den service vi ger alla invånare.

Varje år tar vi emot feriearbetare, sommarjobbare och erbjuder APU och annan praktik. Kika in på vår hemsida om du är intresserad av att testa på ett jobb i kommunen.
Oskarshamns kommun har bra förmåner med fler semesterdagar, flextidsavtal, tjänstepension och friskvård som du kan ta ut i tid eller pengar.

Om kommunen
I Oskarshamns kommun är det lätt att ha ett bra liv. De framgångsrika företagen i alla storlekar gör att här finns spännande jobb, handel och utveckling. I kommunen finns över 180 föreningar där du kan hitta ett nytt intresse och nya vänner.