Region Jönköpings län

Vill du bli en vardagshjälte?

Livet händer hela tiden. Du tar bussen till skolan och till aktiviteter. Du kanske hänger på en kompis på en teaterworkshop. Ibland behöver du, eller någon du tycker om, besöka vårdcentralen eller få vård på sjukhus. Du går till tandläkaren och kollar tänderna (hoppas vi!). Detta, och ännu mer, arbetar vi i Region Jönköpings län med.

Vi vill ge alla de som bor i vårt län ett bra liv i en attraktiv region. Det betyder att vi jobbar för att göra livet bättre för alla våra invånare, varje dag. Det är vi som har hand om hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik. Vi arbetar med kultur och regional utveckling. Gemensamt för allt vi gör är att det påverkar vardagen för många människor. Vill du också vara en del av det viktiga arbetet?
Vi behöver fler vardagshjältar!

VEM ÄR DU?
Vi är den största arbetsgivaren i Jönköpings län med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken. Nästan oavsett vad du vill jobba med, finns det en roll hos oss. Det är till exempel våra medarbetare som tolkar röntgenplåten från benbrottet i skidbacken, svarar på frågor om sjukdomar och vård genom 1177, ser till att sjukhusens IT-system fungerar och jobbar för att öka antalet feriepraktikplatser för ungdomar inom kultur.

Eftersom vi har många olika typer av yrken, har du också många möjligheter att växa –både som människa och i din karriär. Vi ger dig trygghet och stöd att utvecklas.

VAD BEHÖVER VI?
Under de närmaste åren ska vi rekrytera många fler medarbetare! Vi söker bland annat biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, tandhygienister, tandsköterskor, vårdadministratör, systemtekniker och läkare.

Vill du göra skillnad för andra människor?
Vi vill lägga framtidens utmaningar i dina händer.
Välj #sverigesviktigastejobb. Välkommen till oss!

TEST: VAD PASSAR DIG?
Är du en blivande röntgensjuksköterka? Ortopedtekniker? Barnmorska? På rjl.se kan läsa mer om olika yrken och testa vilket som passar dig.