Skobes bil

God service! En utmaning för oss, en utmaning för dig. För att bli en bra spelare i team Skobes krävs att du gillar bilar, och människor. Vi har en tydlig önskan som är riktpunkten i allt vi gör på Skobes. Det är att våra kunder inte ska tveka att rekommendera oss till sina vänner och bekanta. Man ska kunna säga:
– Åk till Skobes. Där fixar dom det åt dig.
Med den ambitionen bryr vi oss lite mer, anstränger oss lite extra och månar om relationerna till våra kunder. Det vill säga - det ska vara personligt hela vägen!

SKOBES
Skobes är ett familjeföretag som startades 1876 och som i dag drivs av femte generationen. Skobeskoncernen bedriver idag verksamhet på tolv orter i nordöstra Småland, Södermanland och i Östergötland. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vårt mål är att göra bilägande enkelt och kunna hjälpa kunden med både produkter och tjänster som hör till. Reservdelar, service, försäkring, finansiering, hyrbilar, bränsle, däck, bilvård - ja, allt våra kunder kan tänkas behöva, på ett och samma ställe - Skobes.

NÄRA KUNDEN MED EGET ANSVAR
Hos oss på Skobes finns många yrken representerade:
Tekniker, försäljare, ekonom, IT-tekniker, bildelspersonal, mm. Att jobba som ”Personlig servicetekniker” är något för dig som vill ha ett varierande och stimulerande jobb. Du har helhetsansvaret för kunden. Kunden bokar tid hos dig. Du utför arbetet samt sköter fakturering. ”Personlig servicetekniker” ger ett mervärde både för kunden och dig som jobbar.
Brinner du för försäljning finns många möjligheter hos oss på Skobes. Vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete, ett brett utbud av spännande produkter och tjänster, där dina egna ambitioner och ditt engagemang ger resultat.

UTVECKLING
Hos Skobes finns möjlighet att ”växa” och vidareutvecklas. Våra produkter och tjänster kräver ständig utveckling i takt med kundernas behov och önskemål. Fortlöpande utbildning bedrivs både internt och i våra generalagenters regi. För att kunna lämna högsta kvalitet i allt vi erbjuder krävs att våra kunskaper är färska och ”up to date”. Minst lika viktigt är det dagliga abetet där delaktighet och engagemang i kombination med kompetens och eget ansvar skapar en positiv atmosfär där personal och kunder trivs tillsammans. Våra ledord är således trivsel, engagemang och utveckling.

VÄLKOMMEN TILL OSS
Vi söker ständigt duktiga och ambitiösa tjejer och killar. Många av våra medarbetare har börjat hos oss direkt efter sin yrkesutbildning. En första kontakt och en bra väg till framtida anställning kan vara att förlägga någon av praktikperioderna hos oss.

ADRESS
Skobes bil

Ring oss gärna för mer information.
Västervik 0490-695 00
Vimmerby (Filial i Kisa) 0492-662 00
Oskarshamn (Filial i Högsby och Mönsterås) 0491-897 00
Vetlanda 0383-596 00
Tranås 0140-694 00
Motala 0141-22 75 00
Katrineholm 0150-733 00
Nyköping 0155-752 00
Flen 0157-123 80