Strömsholmen AB

Internationell framgång – för dig och för Strömsholmen

Vill du utvecklas i ett internationellt företag? I så fall vill du säkert vara med och utveckla, marknadsföra, producera eller sälja vår gasfjäderteknik till världs-ledande företag över hela världen.
Strömsholmens medarbetare i Tranås och utomlands arbetar inom många olika yrkesgrupper. Vi har en stark företagsanda där vi värdesätter allas engagemang och kompetens.

Våra värderingar
På Strömsholmen värdesätter vi en öppen kommunikation där kvalitet, miljö och resultatfokus är viktiga hörnpelare i vår företagsanda.

Företaget
Sedan 1876 har Strömsholmen AB i Tranås utvecklat tekniska lösningar till kunder i många olika branscher. Idag utvecklar, tillverkar och marknadsför företaget gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon.
Strömsholmen är världsledande med en export på 95 procent och 350 anställda. Kunderna finns framför allt inom bil- och vitvaruindustrin, men nya applikationer med liknande teknikgrund levereras även till kunder inom tung fordonsfjädring, bland annat till försvarsindustrin och tillverkare av entreprenadmaskiner. Huvudkontoret finns i Tranås.

Dina möjligheter
För att behålla och utveckla vår position på marknaden behöver vi engagerade, ansvarstagande och kunniga medarbetare. Vi söker därför ständigt efter personer som kan hjälpa oss att uppnå tillväxt och framgång för att vi ska kunna hjälpa våra kunder till ökad lönsamhet. Strömsholmen kan erbjuda dig olika tjänster inom exempelvis forskning & utveckling, logistik, marknad, försäljning, inköp, ekonomi, personal och produktion.