Eskilstuna kommunfastigheter

Du utvecklar framtidens Eskilstuna.
Vi utvecklar dig.

Vårt kommunala fastighetsbolag bildades 1998 med utgångspunkten att göra skillnad för Eskilstuna och bidra till en attraktiv, hållbar och levande stad - genom att skapa plats för liv och ge platser liv. Idag är vi därför 450 medarbetare som har förmånen att få vara en del av Eskilstunabornas vardag och fritid i en mängd sammanhang.

Vi är en del av människors hem där över 15 000 hyresgäster – cirka 15 procent av Eskilstunas invånare – bor och lever i våra 7 300 bostäder och förlitar sig på vår service. Vi bygger också som aldrig förr för att möta efterfrågan på fler hyresrätter. Siktet är inställt på 1 500 nya bostäder inom de närmsta åren. Vår hållbara värdegrund är med oss i allt arbete vi utför och vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö, energi och kvalitet.

Vi är en del av mångas omsorg och arbetsliv där vi förvaltar, städar och utvecklar förskolor, skolor, fritidsgårdar, bibliotek, äldreboenden och andra verksamheter i kommunal regi. Dessa lokaler är också arbetsplatser för tusentals människor. Vår personal trivs hos oss. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra i både branschen och i sin miljö.

Vi är en del av mångas fritidsliv där vi driver Munktellbadet och förvaltar STIGA Sport Arena. Här möts Eskilstunabor och besökare året om för bada och simma, motionera, se elitidrott, konserter och evenemang eller delta i mässor.

Vi utvecklas tillsammans. Sedan starten har vår förvaltning varit organiserad utifrån geografisk indelning, i distrikt öst och väst. För att arbeta ännu mer kundfokuserat och med utveckling har vi nu gjort den största organisationsförändringen i Kfast historia. Vi lämnar distrikten bakom oss och organiserar oss istället utifrån två affärsområden, bostad samt lokaler.
Samtidigt har vår kundtjänst flyttat från distriktskontoren till en samlad yta för uthyrning, kundtjänst och felanmälan. I vårt nya kundcenter samlar vi alla tjänster på samma ställe.
När Eskilstuna växer är tillgång till bostäder, samhällsservice och arbetstillfällen en avgörande faktor. Vi ser fram mot att få vara en viktig hyresvärd, arbetsgivare och samhällsbyggare som med fokus på hållbarhet är med och utvecklar Eskilstuna också kommande 20 år.

Vi är en del av många människors framtidsdrömmar, oavsett om det handlar om att hitta en första lägenhet eller en större bostad när familjen har utökats. Eller kanske ett nytt jobb hos oss. Vi tror på Eskilstuna och vi tror på dig. Vi bygger, förvaltar, städar, utvecklar, projektleder och värnar om våra kunder. Vill du också vara med? Hör av dig till oss!