Gnesta kommun

Kom och bli en av oss i Gnesta kommun

Är du praktiskt lagd, en idéspruta, vårdande och gillar att möta människor, så är du välkommen att bli en av oss. I Gnesta kommun vet vi att jämställdhet, jämlikhet och etnisk mångfald skapar ett kreativt arbetsklimat.

Oavsett var du arbetar i Gnesta kommun vill vi att du ska trivas och känna arbetsglädje, känna engagemang för dina arbetsuppgifter och vara stolt över ditt yrke. För oss är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats. Jobbar du i Gnesta kommun så bidrar du dessutom till ett bra liv för alla som bor här.

I Gnesta kommun arbetar cirka 850 medarbetare. Några arbetar med praktiskt arbete såsom service av gator, parker och idrottsplatser medan andra tar hand om barn eller hjälper äldre. Eftersom Gnesta fortsätter växa så jobbar några med att planera för bostadsområden där bostäder, service, skola, vård, miljö, vägar, vatten och avlopp är viktiga delar för ett bra samhälle.

Vi vill ha dig med!
Vi vet hur viktigt det är med din utveckling och att det är viktigt att du börjar din karriär någonstans. Genom att få in en fot som praktikant, kanske ett sommarjobb eller ett vikariat så kan vi tillsammans se till att du når ditt drömyrke.

Exempel på yrken:
Förskollärare
Som förskollärare arbetar du med Sveriges framtid - barnen. Du ser till att varje barn får rätt stöd utifrån sina behov och förutsättningar. Du håller kontakt med föräldrar, har utvecklingssamtal och föräldramöten. För att bli förskollärare behöver du 3,5 års högskoleutbildning.

Undersköterska
Som undersköterska arbetar du oftast på äldreboenden, demensboenden eller i hemtjänsten. Du hjälper till med vardagliga uppgifter den äldre inte klarar själv. Utbildningen som behövs är att du ska ha gått gymnasiets vård- och omsorgsprogram.