Atlas Copco

Våra idéer formar framtidens industri

Vi är säkra på en sak: det finns alltid ett bättre sätt att göra saker på. På Atlas Copco har människor haft idéer som påverkat industrier och människors liv i över 145 års. Du har nog inte en Atlas Copco produkt hemma hos dig, men de finns överallt omkring dig. Var tredje bil i världen monteras med våra verktyg. Varannan öl bryggs med hjälp av vår tryckluftsteknik. De flesta platta skärmar, som den i din mobiltelefon, sätts samman med hjälp av våra vakuumpumpar. Det är bara några av alla exempel.

Människor gör skillnaden. Vi är övertygade om att människor som är drivna och passionerade är de som har idéerna som kan göra skillnad, idéerna som påverkar människors liv och industriers framtid. Vi är en global arbetsplats med kollegor över hela världen.

Framtidens industri är uppkopplad och energi-effektiv, ergonomisk och hållbar. För att nå dit behöver vi många olika perspektiv och människor i vår verksamhet. Vill du jobba hos oss tror vi att du är teknikintresserad och drivs av att göra skillnad. Du kanske är vass på att koda, eller är duktig på mekanik och konstruktion. Du kan också vara en duktig inköpare eller jobba med logistik och transporter. Eller så driver du vår försäljning och vårt finansiella resultat som marknadsförare eller ekonom. Hos oss kommer dina idéer att forma framtidens industri!